ik ben architect

Wij willen u graag een kijkje geven in de mogelijkheden om onze esthetische IP elementen toe te passen in uw ontwerp. De elementen zijn bijzonder slank en veelzijdig. Het slanke ip-hout / aluminium kozijn geeft u minder kader en meer licht. IP producten inspireert vele architecten in heel europa !


Achter het succes schuilt het concept van ramen en glas aan elkaar verlijmd. De technische details zijn overtuigend met maximale stabiliteit en zeer goede thermische eigenschappen.


Kortom; details zijn beslissingen !


Esthetisch eigenschappen zijn voor ons ook zeer belangrijk, want ten slotte: “Schoonheid zit van buiten” Bent u nieuwsgierig geworden hoe u onze elementen kunt toepassen, bekijk dan ons virtuele ip-home.Met IP Company zijn een
aantal productlijnen toepasbaar;

 

diversen kozijnelementen

vliesgevels

schuiframen

schuifpuien

deuren

entreedeuren

toebehoren

opbouwmogelijkhedenDe elementen worden geheel prefab geleverd met vele denkbare opties, zoals franse balkons (hardglas), kaderprofielen, verdekt beslag etc. Voor het passieve huis is ip-company ook een goede partner, de elementen kunnen met een U-waarde van 0.8 W/m²K worden uitgevoerd.


Onze elementen zijn met name uitermate geschikt voor seriematige appartementen, zorgwoningen, scholen, overheidsgebouwen, etc. Op de lange termijn is ons systeem zeer voordelig door haar lage exploitatiekosten en hoge energieprestatie.


Om toegepaste voorbeelden te bekijken,
bekijk dan onze referenties.Technische informatie

Wilt u meer technische informatie dan kunt u op de Bouwkundige-service inloggen voor de detailleringen. U dient zich hiervoor eerst aan te melden.


Wilt u zich aanmelden voor aanvraag van de inlogge- gevens of aanvraag van het ip-handboek.


ip home

bekijk alle toepassingsgebieden

bekijk onze referenties
Vraag het IP-handboek aan!
img

Heeft ons product uw interesse gewekt en wilt u een uitgebreidere toelichting in details inclusief detailafbeeldingen, vraag dan nu ons digitale handboek aan en/of digitale folders.

Nu aanvragen!
Aanmelden voor bouwkundige service
img

Heeft ons product uw interesse gewekt en wilt u hiermee aan de slag meldt u zich dan nu aan en ontvangt u binnen 24 uur de login-gegevens om verdere toegang te krijgen tot alle principe details en overige productinformatie.

Ik wil mij nu aanmelden!