IP-door van IP-Company is bestempeld met het REDDOT DESIGN AWARD

« terug naar het nieuws overzicht

2011-03-23

IP-door van IP-Company is bestempeld met het REDDOT DESIGN AWARD
Epse, 23 maart 2011


IP-door is het voordeurensysteem van IP-Company voor de woningmarkt waar het op detail aankomt. IP-door biedt vele keuzemogelijkheden voor veeleisende oplossingen en een consequente architectonische uitstraling. En is hierdoor bestempeld met het REDDOT DESIGN AWARD.  

Binnen IP-door zijn er twee inbouwvarianten mogelijk; het ip-55 zichtbare kozijn of het ip-0 verdekt kozijn, de optie met het meest optische bereik. De deuren zijn toepasbaar in een passief gebouw met een U-waarde van 0,76. IP-door is gecertificeerd voor passief gebruik door Instituut Dr. Feist Passiefhuis.

De voordeuren van IP-Company zijn dankzij de nieuwste productiemethode volledig afgewerkt. Het product geeft een sfeervol karakter aan de binnenzijde en daardoor ook een warme toevoeging aan het interieur. De buitenzijde is aluminium of hout. Ten opzichte van normaal aluminium geeft dit product een enorm hoge isolatiewaarde. Daarnaast is IP-door zeer esthetisch door de vele variaties in afwerking en detail. Zo heeft IP-door onzichtbare schanieren door een geïntegreerd systeem. Tevens is het mogelijk om IP-door te voorzien van zijlichten en / of uitsparingen.